T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okul Müdürümüz Adem Filiz’in vasıtasıyla Kalyon Holding Sosyal ve Kültürel İşler Komitesi Başkanı Reyhan Kalyoncu öncülüğünde okulumuzda Kalyon Kültür Sokağı açılışı yapıldı. Okulumuz Ana binada bulunan acil yangın çıkış merdivenleri duvarlarının ve koridor bakım ve onarımları yapılmış olup koridorumuz; kültür ve sanat alanlarında ülkemizde duayen olan sanatçı, yazar ve şairlerimizin görselleri ile Kalyon Kültür Sokağı oluşturulmuştur. Açılışta Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz teşekkür plaketlerini Reyhan Kalyoncu’ya takdim etmişlerdir. Okul Müdürümüz Adem Filiz, Matbaa Teknolojileri alanında üretilmiş olan İbrahim Müteferrika’ya ait eserlerin bire bir hazırlanmış kopyalarını kendilerine takdim etmiştir. Açılış sonrası Benal Tanrısever öncülüğünde okul grubumuz (Bahar Temiz, Efe Eser ve Berat Bal) tarafından müzik dinletisi yapılmış, öğrencimiz İsmail Mert Aktemur tarafından piyano dinletisi yapılmıştır. Programıza teşrif eden Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz, Okul Müdürümüz Adem Filiz, Kalyon Holding Sosyal ve Kültürel İşler Komitesi Başkanı Reyhan Kalyoncu, Kalyon Holding İletişim Grup Başkanı Kadri Mutlu,Kalyon Holding Kurumsal İletişim Müdürü Suna Çelik, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr.Öğr.Üy. Sema Mercanoğlu Erin, Kalyon Holding İletişim Grup Başkanı Kadri Mutlu, Marka Yönetim Müdürü İrem Öktem, Kurumsal İletişim Yöneticisi Göknur Erbakış, Kurumsal İletişim Yöneticisi Ceren Erdemiz, Kalyon Kültür Direktörü Dr.Cem Bülent Ünal, Kalyon Kültür Sanat Yönetmeni Aslı Bora, BT Müzik ve Sahne Sanatları kurucusu Dr. Benal Tanrısever’e ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Tuba Seferoğlu ve öğrencilerine açılış programımıza destekleri ve katılımından dolayı çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 12. Sınıf Matbaa Alanı öğrencileri ile birlikte Teknik Müdür Yardımcımız Arzu Şahin koordinatörlüğünde, Müdür Yardımcımız İlknur Altun ve Rehber Öğretmenimiz Ayşe Merve Çalık eşliğinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde bulunan Matbaa Bölümüne gezi düzenlenmiştir. Gezimize katkı sağlayan, değerli bilgileri ile öğrencilerimizi aydınlatan Marmara Üniversitesi Matbaa Bölümünden Doç. Dr. Sayın Doğan Tutak'a teşekkür ederiz.

Eyl

BİR FİDAN BİN İSTANBUL Projesi kapsamında okulumuzda fidan dikimi idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Bilgilendirme Toplantısı 03/12/2017 Pazar günü 9. ve 10. Sınıflar için 12.30-14.00 saatleri arasında, 11. ve 12. Sınıflar için 11.00-12.30 saatleri arasında yapılacaktır.